מתכונים - פוליבה

המלצות גולשים:
מתכוני הרזיה שפויה:
אני השתמשתי במלית של חברת פוליסב שלמרבה הפתעתי עומד בתקן בזכות עצמן :11.88% ומאוד מאוד טעים
פירגה: 
אם תסתכלי באתר של פוליבה, הראש יסתחרר לך מרוב מליות וממרחים שיש להם. אפשר גם לעשות מהם הזמנה ישירות.
קהילת אוכל בynet:
לאיימי-את ממרח החלבה של
לעוד המלצות
 
 מתכונים:

גלילת קציפת וניל ומלית דובדבנים
הקינוח הבטוח של מיקי שמו   החומרים: 4 ביצים  100 גרם סוכר 100 גרם קמח 1/4 כפית אבקת אפייה קורט מלח כף שמן גרירת לימון  500 מ"ל שמנת מתוקה  4 כפות סוכר מלית דובדבנים של פוליבה     אופן ההכנה: * מקציפים את הביצים עם הסוכר לקציפה יציבה ובהירה. * מוסיפים...



עוגת יוגורט תפוחי עץ וקינמון
  עוגת יוגורט תפוחי עץ וקינמון   לבצק 11/4 כוס סוכר 1 גביע יוגורט (170 גרם) 1 כף שמנת מתוקה 3/4 כוס שמן 3 ביצים תמצית וניל 100 גרם מלית תפוחי-עץ וקינמון פוליבה * מערבבים את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.   21/2 כוסות קמח תופח 1/2 כפית סודה לשתיה 1 כפית קינמון * מוסיפים...



קאפקייקס אוכמניות
  12 יח' קאפקייקס החומרים הדרושים: 2 ביצים 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל) 80 מ"ל שמן 1 כפית תמצית ווניל 2 כוסות קמח 1 כפית אבקת אפיה 3/4 כוס סוכר 1 מיכל שמנת מתוקה מלית אוכמניות "פוליבה"   אופן ההכנה: * לשמן תבנית שקעים , 12 יח' * לחמם תנור ל- 160 מעלות. * לערבב...



רולדת פרג משמרים
רולדת פרג משמרים המתכון מיועד ל- 4 רולדות.  ( המידות – כוס: כוס חד פעמית, כפית – כפית מתכת רגילה). החומרים הדרושים: קמח: 1 ק"ג  ( 10 כוסות קמח ) שמרים יבשים: 35 גר'   ( 10 כפיות שטוחות ). מים: 350 מ"ל (21/2 כוסות מים) מלח: 15 גר' ( 3 כפיות שטוחות ) סוכר: 150 גר' (...



עוגיות תמרים
  החומרים הדרושים לבצק 1/2 כוס סוכר 200 ג' חמאה 1/2 כוס שמנת מתוקה 21/4 כוסות קמח תופח   למילוי 1 קופסת ממרח תמרים פוליבה קינמון בוטנים גרוסים   אופן ההכנה * לערבב במיקסר את הסוכר, החמאה והשמנת. * להוסיף את הקמח ולערבב עד קבלת בצק אחיד. * לקרר לחצי שעה. * לאחר הקירור...



אוזני המן



סופגניות לשוק המוסדי
              מתכון לסופגניות  



סופגניות לשוק הביתי
              מתכון לסופגניות  



עוגת דבש לשוק המוסדי
חומרים: 2 ק"ג מרגרינה "מחמאה" מותכת 2.5 ליטר שמן 3 ליטר ביצים מעורב 4.5 ליטר מים 300ג' אובלט 3 ק"ג מתק 7 ק"ג סוכר 50 ג' נס קפה 60 ג' תמצית דבש * לערבב הכל במשך 4 דקות חומרים יבשים: 9 ק"ג קמח 200 ג' קנמון 100 ג' צפורן 80 ג' אבקת אפיה 80 ג' סודה לשתיה *להוסיף...



גליליות במילוי אוכמניות
 גליליות במילוי אוכמניות למילוי 1 קופסת מלית אוכמניות פוליבה או 1 קופסת מלית תפוחי עץ וקינמון פוליבה או 1 קופסת ממרח תמרים פוליבה לבצק 1 מיכל שמנת מתוקה 200 גרם חמאה 3/4 כוס סוכר 1/2 3 כוסות קמח אופן ההכנה *לערבב במיקסר מס' דקות את השמנת, החמאה והסוכר. *להוסיף...



סופלה בלינצ'ס עם אוכמניות
סופלה בלינצ'ס עם אוכמניות    החומרים הדרושים 1 קופסא מלית אוכמניות פוליבה    8 עלי בלינצ'ס     לסופלה 21/2 כוסות חלב       (1/2 ליטר) 6 כפות סוכר (100 גרם) 2 ביצים          3 כפות קורנפלור (50 גרם) 1/2...



עוגת גבינה קרה
 עוגת גבינה קרה קירור 12 שעות לפני ההגשה למילוי  2 מיכלי שמנת מתוקה 1 קופסת מלית אוכמניות פוליבה 3/4 כוס סוכר 2 קופסאות גבינה לבנה 9% (סה"כ 1/2 ק"ג) 1/2 חבילת אינסטנט פודינג וניל לבצק 200 גרם חמאה 2/3 כוס סוכר 1 ביצה 1 כפית תמצית וניל 1 כף קליפת לימון מגורדת 1/4 2 כוסות...



נפוליאון תמרים וקרם וניל
  נפוליאון תמרים וקרם וניל   החומרים בצק עלים מלית תמרים פוליבה פודינג וניל (חלב, שמנת מתוקה ואבקת הפודינג).   אופן ההכנה * לפתוח את בצק העלים למלבן גדול. * לחצות את המלבן לשלושה מלבנים שווים. * לחורר את הבצק (הרבה)  בעזרת מזלג. * להרטיב מעט את הבצק...



פאי שקדים פרוסים או אגוזי פקאן במילוי תמרים
פאי שקדים פרוסים או אגוזי פקאן במילוי תמרים (כ- 20 יחידות)    החומרים  מלית תמרים פוליבה. 100 גר' שקדים פרוסים קלויים * 100 גר' סוכר 3 חלבונים או 100 גר' אגוזי פקאן קלויים *   לבצק פריך 1 כוס קמח רגיל (200 גר') 120 גר' מרגרינה רכה/חמאה 80 גר' אבקת...



קרוסטאד (אגרול) תפו"ע וקינמון
קרוסטאד (אגרול) תפו"ע וקינמון         החומרים מלית תפו"ע קינמון פוליבה 6 יח' עלי סיגרים  או 2 עלים בצק פילו  50 גר' חמאה מומסת או מרגרינה  אבקת סוכר או סירופ מייפל   אופן ההכנה * להבריש את עלי הסיגר משני הצדדים בחמאה מומסת.  ...



שושני קינמון (שנייק)
  שושני קינמון (שנייק) (כמות ל-2 תבניות מס. 24) למילוי 1 קופסת מלית קינמון פוליבה  חומרי הבצק 1/4 1 כוס חלב 2 ביצים 80 גרם חמאה רכה 1/2 4 כוסות קמח רגיל 1/2 כוס סוכר 50 גר' שמרים לחים (1 חבילה) לציפוי 1 חלמון ו-2 כפות חלב – להברשה. מי סוכר להרטבה (1 כוס סוכר...



עוגיות במילוי קינמון
    עוגיות במילוי קינמון  (הכנה יום מראש)   החומרים הדרושים 250 גר' חמאה. 250 גר' גבינה לבנה 9%. 1/2 3 כוסות קמח רגיל. למילוי 1/2 קופסא מלית קינמון פוליבה . שברי פקאן וצימוקים (לא חובה) לקישוט קינמון וסוכר. אופן ההכנה *מערבלים את החמאה כ- 10 דקות הקצפה...



מוס חלבה
  מוס חלבה (יש להקפיא את העוגה 12 שעות לפני ההגשה) למוס : 120 גרם חמאה 100 גרם שוקולד לבן 4 חלבונים 4 חלמונים 1/2 קופסת מלית חלבה פוליבה 2 כפות סוכר 1מיכל שמנת מתוקה.   החומרים הדרושים לתחתית: 3 ביצים 1/2 כוס סוכר 3/4 כוס קמח תופח 1 כפית תמצית וניל אופן...



עוגיות חלבה
עוגיות חלבה (כ - 30 עוגיות)   החומרים הדרושים 150 גרם חמאה 1/2 כוס אבקת סוכר 2 חלמונים 1/4 קופסת מלית חלבה פוליבה 1/4 2 כוסות קמח לבן (לא תופח) למילוי 1/2 קופסת מלית חלבה פוליבה   אופן ההכנה *לעבד יחד את החמאה, אבקת הסוכר, החלמונים ו-1/4 קופסת מלית חלבה פוליבה...



כדורי תמרים
קרין גורן מדגימה סוד מתוק בעזרת חומרי הגלם המשובחים של פוליבה.  



סופגניות ריבה לשוק המוסדי
מוצרים: 10 ק"ג קמח 1 שקית הסופגניה10(מכיל סוכר ומלח) 600 ג' מרגרינה מחמאה 450 ג' שמרים לחים 1 כפית תמצית לימון 1 כפית תמצית וניל 3.5 ליטר מים קרים 1 ליטר ביצים מעורב 100 ג' כהל שמן לטיגון פונדנט לישה: במלוש ספירלה בעל שתי מהירויות: 5 דקות במהירות מס' 1(איטית) 10 דקות...



מקפא פרג
החומרים הדרושים: מלית פרג של פוליבה 6 חלבונים 2 כוסות סוכר(330גר') 500מ"ל שמנת מתוקה פיסטוקים קלויים וגרוסים גס(200גר')   אופן ההכנה: *להקציף את החלבונים עם הסוכר. *להקציף את השמנת המתוקה בקערה נפרדת ולהוסיף בקיפולים עדינים את כל מלית הפרג,הפיסטוקים הקלויים ואת...



פאי שוקולד עם דובדבנים
למילוי הפאי: 150 גר'\ חמאה 200 גר' צ'יפס בטעם שוקולד של פוליבה 2 ביצים 2 חלמונים 3/4 כוס סוכר 125 גר' שמנת מתוקה 3 כפות קמח החומרים הדרושים לתחתית הפאי: 2 כוסות קמח רגיל 1/2 כוס אבקת סוכר 150 גר' חמאה 1 ביצה מעט מלח   אופן ההכנה: התחתית: *לערבב במיקסר...



עוגת גבינה אפויה עם אוכמניות
החומרים הדרושים לתחתית העוגה: 200 ג' אגוזי מלך 2 כפות סוכר 1 כף קמח רגיל 50 ג' חמאה לקרם הגבינה: 750 ג' גבינה לבנה 5% 3/4 כוס סוכר(150ג') 4 ביצים 2 כפות קמח רגיל גרירת לימון ציפוי: מלית אוכמניות של פוליבה אופן ההכנה: *לטחון את האגוזים במעבד מזון,הסוכר והקמח...