טרפלס שוקולד וקפה

זמן הכנה

זמן אפיה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

מתכון לכ-25 יחידות


החומרים הדרושים לטרפלס שוקולד וקפה:

מוצרכמות / משקלערך
שוקולד מריר 57%200גרם
2 כפיות קפה נמס
קצפת צמחית100גרם
25 גרם מים שווה ערך ל-3 כפות מים
קורט מלח

החומרים הדרושים לציפוי הטרפלס שוקולד:

מוצרכמות / משקלערך
כחצי כוס אבקת קקאו

אופן ההכנה

  • אופן הכנת הטרפלס שוקולד:
    ממיסים את השוקולד, השמנת, המים וקורט מלח במיקרו/בבן מארי.
    מערבבים היטב לאיחוד ומעבירים לשק זילוף.
    יוצקים לתבנית סיליקון או מזלפים עיגולים על גבי נייר אפייה.
    מעבירים להקפאה למשך כ-3 שעות.
    מכניסים את אבקת קקאו לקערה ואליה מכניסים את הטרפלס לציפוי.

    * יש לשמור בקירור.

עגלת הקניות

סגור
he_ILHebrew
נווט למעלה