מוס שוקולד מריר פרווה

זמן הכנה

זמן אפיה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

המתכון מותאם לכ- 10 כוסות קינוח


החומרים הדרושים למוס שוקולד מריר פרווה:

מוצרכמות / משקלערך
שוקולד מריר פוליבה 57%120גרם
קצפת צמחית1כוס
חצי כוס מים

אופן ההכנה

  • אופן הכנת מוס שוקולד מריר פרווה:

    יש להמיס את השוקולד במיקרו – בזהירות! או בסיר בן מארי ומצננים.
    בקערת מיקסר מקציפים את הקצפת למרקם יציב
    מוסיפים את השוקולד המומס המצונן ומקפלים פנימה לקצפת.
    מזלפים עם צנטר משונן לכוסות הקינוח.
    אפשר לקשט בשוקולד מגורר, תלתלי שוקולד, מזרה שוקולד.

    • יש לשמור בקירור עד להגשה

עגלת הקניות

סגור
he_ILHebrew
נווט למעלה