המתכון מותאם לכ- 10 כוסות קינוח
החומרים הדרושים למוס שוקולד מריר פרווה: | ||
מוצר | כמות / משקל | ערך | שוקולד מריר פוליבה 57% | 120 | גרם | קצפת צמחית | 1 | כוס | חצי כוס מים |
---|
אופן ההכנה
אופן הכנת מוס שוקולד מריר פרווה:
יש להמיס את השוקולד במיקרו – בזהירות! או בסיר בן מארי ומצננים.
בקערת מיקסר מקציפים את הקצפת למרקם יציב
מוסיפים את השוקולד המומס המצונן ומקפלים פנימה לקצפת.
מזלפים עם צנטר משונן לכוסות הקינוח.
אפשר לקשט בשוקולד מגורר, תלתלי שוקולד, מזרה שוקולד.- יש לשמור בקירור עד להגשה