מוס שמנת לימון וקוקוס

זמן הכנה

זמן אפיה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

מוס שמנת לימון וקוקוס

מתכון ל- 10 כוסות קינוח

מאת: מירב גביש – "גבישס"

מוס שמנת לימון וקוקוס

מוס שמנת לימון וקוקוס


החומרים הדרושים לתחתית המוס לימון וקוקוס:

מוצרכמות / משקלערך
עוגיות לפסח (בימים רגילים ניתן להשתמש בעוגיות פתי בר)250גרם
חמאה מומסת100גרם
גרידת לימון מחצי לימון

החומרים הדרושים למוס:

מוצרכמות / משקלערך
2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה500מ"ל
חלב מרוכז300צנצנת
פודינג וניל1כף גדושה
מיץ לימון1כפית
קוקוס טחון לבן2כפות
גרידת לימון מחצי לימון

לקישוט המוס שמנת לימון וקוקוס:

מוצרכמות / משקלערך
קוקוס לבן10כפיות
קוקוס קלוי10כפיות

אופן ההכנה

  • הוראות הכנה לתחתית המוס:

    מעבדים את העוגיות לפירורים, אפשר בבלנדר או במג'מיקס.

    מעבירים לקערה מערבבים את הפירורים יחד עם החמאה המומסת וגרידת הלימון.

    הוראות הכנה למוס לימון:

    בקערה מערבבים חלב מרוכז, מיץ לימון, גרידת לימון וקוקוס לבן.

    בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וניל לקצפת יציבה.

    מאחדים את מלית השמנת עם הקצפת היציבה בתנועות קיפול.

    הרכבת המוס לימון וקוקוס:

    מניחים בתחתית כל כוס 2 כפיות גדושות של פירורים.

    מניחים שכבת מוס.

    מפזרים מעל כפית פירורים.

    מקשטים בקוקוס קלוי וקוקוס טחון.

    * שומרים במקרר עד 3 ימים ובמקפיא עד חודש.

עגלת הקניות

סגור
he_ILHebrew
נווט למעלה