קוקילידה שוקולד לבן ואוכמניות

זמן הכנה

זמן אפיה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

מאת: גל בוכניק ממאסטר שף


חומרים הדרושים להכנת עוגיית הקוקילידה:

מוצרכמות / משקלערך
שוקולד מריר 57% פוליבה50גרם
חמאה30גרם
ביצה30גרם
סוכר לבן25גרם
סוכר חום25גרם
קורט מלח
קורנפלור33גרם
קקאו7גרם
¼ כפית אבקת אפייה

חומרים הדרושים להכנת מוס השוקולד הלבן והאוכמניות:

מוצרכמות / משקלערך
שוקולד לבן150גרם
שמנת מתוקה200גרם
5 גרם ג'לטין + 35 גרם מים
מלית אוכמניות50גרם

אופן ההכנה

  • אופן הכנת עוגיית הקוקילידה:
    ממיסים שוקולד וחמאה ומצננים.
    מקציפים ביצים, סוכר לבן וחום ומלח לכ-5 דקות.
    מקפלים את השוקולד והחמאה ומערבבים לאיחוד.
    מוסיפים את הקורנפלור, קקאו ואבקת האפייה ומערבבים לתערובת סמיכה.
    מעבירים לשק זילוף ומזלפים עיגול בקוטר 8 ס"מ במרחקים שווים.
    אופים ב -180 מעלות 8-10 דקות.

    אופן הכנת מוס שוקולד לבן ואוכמניות:
    בקערה משרים ג'לטין ומים ומניחים בצד 10 דקות.
    ממיסים שוקולד לבן ושמנת מתוקה (1) ומצננים.
    מקציפים שמנת מתוקה (2) למרקם יוגורט.
    ממיסים את הג'לטין ומוסיפים לשוקולד המומס מערבבים היטב.
    מקפלים את תערובת השוקולד לקצפת ומקפלים לאיחוד.
    מוסיפים את המלית האוכמניות ומערבבים לתערובת אחידה.
    יוצקים את המוס לתבנית שקעים סיליקון או רינגים בקוטר 6 ס"מ.

    הרכבת הקוקילידה שוקולד לבן ואוכמניות:
    מניחים על עוגיה מוס שוקולד לבן ואוכמניות ומחברים עם עוגיה נוספת לסנדביץ'

עגלת הקניות

סגור
he_ILHebrew
נווט למעלה