קרמו שוקולד ואגוזים מקורמלים

זמן הכנה

5 דק'

זמן אפיה

10 דק'
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

שוט קינוח כוסות

מאת: גל בוכניק זוכה "משחקי השף"


החומרים הדרושים לקרמו שוקולד:

מוצרכמות / משקלערך
שוקולד חלב100גרם
4 גרם ג'לטין + 20 גרם מים
חלמון60גרם
סוכר50גרם
חלב75גרם
שמנת מתוקה75גרם
קרם פרלינה פוליבה50גרם

החומרים הדרושים לקרם שנטילי וניל:

מוצרכמות / משקלערך
שמנת מתוקה200גרם
פודינג וניל20גרם
אבקת סוכר20גרם
תמצית וניל½כפית

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה קרמו שוקולד:
    בקערה משרים ג'לטין ומים מניחים בצד כ-10 דקות.
    מביאים לרתיחה שמנת וחלב.
    מערבבים חלמון עם סוכר.
    עושים השוואת טמפרטורות ומחזירים לבישול תוך כדי ערבוב עד שמגיעים ל-82 מעלות.
    יוצקים על השוקולד והפרלינה מוסיפים ג'לטין ומערבבים היטב, מומלץ בבלנדר מוט.
    מוזגים התערובת לכ- ¾ מגובה הכוס ומפזרים שכבה של אגוזי לוז מקורמלים.
    אופן ההכנה של השנטילי וניל:
    מעבירים למיקסר את כל החומרים ומקציפים לקצף יציב.
    מעבירים לשק זילוף עם צנטר משונן ומזלפים מעל לקרמו .

    *יש לשמור בקירור


זמן אפיה

10 דק'


זמן הכנה

5 דק'

עגלת הקניות

סגור
he_ILHebrew
נווט למעלה