קאפקייקס תפוחים וקינמון מאת גל בוכנית והודיה
קאפקייקס תפוחים וקינמון מאת גל בוכנית והודיה
Ingredients
Directions
שכבות פריך שמנת ותמרים מאת גל בוכניק והודיה
שכבות פריך שמנת ותמרים מאת גל בוכניק והודיה
Ingredients
Directions
עוגת שקדים שוקולד וחלבה מאת דור משה
עוגת שקדים שוקולד וחלבה מאת דור משה
Ingredients
Directions
מאפינס קינמון טבעוני מאת מירב גביש
מאפינס קינמון טבעוני מאת מירב גביש
Ingredients
Directions
עוגת סילאן ואגוזים מאת מירב גביש
עוגת סילאן ואגוזים מאת מירב גביש
Ingredients
Directions
עוגת תפוחים, קינמון וחלבה -מאת מירב גביש
עוגת תפוחים, קינמון וחלבה -מאת מירב גביש
Ingredients
Directions
סופגניות טבעוניות
סופגניות טבעוניות
Ingredients
Directions
סופגניות אפויות
סופגניות אפויות
Ingredients
Directions
סופגניות ללא תוספת סוכר
סופגניות ללא תוספת סוכר
Ingredients
Directions
קרמו שוקולד ואגוזים מקורמלים.
קרמו שוקולד ואגוזים מקורמלים.
Ingredients
Directions
בקערה משרים ג'לטין ומים מניחים בצד כ-10 דקות.
מביאים לרתיחה שמנת וחלב.
מערבבים חלמון עם סוכר.
עושים השוואת טמפרטורות ומחזירים לבישול תוך כדי ערבוב עד שמגיעים ל-82 מעלות.
יוצקים על השוקולד והפרלינה מוסיפים ג'לטין ומערבבים היטב, מומלץ בבלנדר מוט.
מוזגים התערובת לכ- ¾ מגובה הכוס ומפזרים שכבה של אגוזי לוז מקורמלים.
מעבירים למיקסר את כל החומרים ומקציפים לקצף יציב.
מעבירים לשק זילוף עם צנטר משונן ומזלפים מעל לקרמו .
*יש לשמור בקירור
10 דק'
5 דק'
קוקילידה שוקולד לבן ואוכמניות
קוקילידה שוקולד לבן ואוכמניות
Ingredients
Directions
ממיסים שוקולד וחמאה ומצננים.
מקציפים ביצים, סוכר לבן וחום ומלח לכ-5 דקות.
מקפלים את השוקולד והחמאה ומערבבים לאיחוד.
מוסיפים את הקורנפלור, קקאו ואבקת האפייה ומערבבים לתערובת סמיכה.
מעבירים לשק זילוף ומזלפים עיגול בקוטר 8 ס"מ במרחקים שווים.
אופים ב -180 מעלות 8-10 דקות.
בקערה משרים ג'לטין ומים ומניחים בצד 10 דקות.
ממיסים שוקולד לבן ושמנת מתוקה (1) ומצננים.
מקציפים שמנת מתוקה (2) למרקם יוגורט.
ממיסים את הג'לטין ומוסיפים לשוקולד המומס מערבבים היטב.
מקפלים את תערובת השוקולד לקצפת ומקפלים לאיחוד.
מוסיפים את המלית האוכמניות ומערבבים לתערובת אחידה.
יוצקים את המוס לתבנית שקעים סיליקון או רינגים בקוטר 6 ס"מ.
מניחים על עוגיה מוס שוקולד לבן ואוכמניות ומחברים עם עוגיה נוספת לסנדביץ'
8-10 דקות
כ 15 דקות
מוס שוקולד מריר – פרווה
מוס שוקולד מריר – פרווה
Ingredients
Directions
יש להמיס את השוקולד במיקרו – בזהירות! או בסיר בן מארי ומצננים.
בקערת מיקסר מקציפים את הקצפת למרקם יציב
מוסיפים את השוקולד המומס המצונן ומקפלים פנימה לקצפת.
מזלפים עם צנטר משונן לכוסות הקינוח.
אפשר לקשט בשוקולד מגורר, תלתלי שוקולד, מזרה שוקולד.
יש לשמור בקירור עד להגשה
"טרייפל" – אלפחורס
"טרייפל" – אלפחורס
Ingredients
Directions
1. מחממים תנור מראש ל170- מע'. חשוב!
2. מרפדים תבנית מלבנית (20*30 ס"מ) בנייר אפייה, משמנים את נייר האפייה ובוזקים אבקת סוכר מעל.
3. שמים בקערת מיקסר את הביצים, סוכר וקורט מלח.
4. מקציפים במהירות גבוהה (מתחילים בחצי דקה מהירות נמוכה ואז מגבירים) כ-8 דקות עד שהתערובת תפוחה ובהירה.
5. מקפלים בעדינות את השקדים הטחונים לתוך התערובת (עם כף עץ או מרית).
6. יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים בעדינות עם מרית (גובה של 2 ס״מ). אופים את העוגה כ10- דקות, היא מוכנה כשהיא מזהיבה קלות
7. מוציאים את העוגה מהתנור. מעבירים את העוגה עם נייר האפייה לרשת, מצננים כ-5 דקות.
בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואבקת פודינג עד שמתקבל קרם יציב.
מוסיפים 2 כפות ריבת חלב ומערבבים בעדינות. מניחים במקרר.
1. מורחים על עוגת הספוג 4 כפות ריבת חלב. מחלקים ל-3.
2. מניחים בתחתית הגביע שליש מעוגת ספוג שקדים.
3. מניחים מעל שכבת העוגה חצי מהשמנת מוקצפת ומפזרים מעל כף קוקוס.
4. מניחים שכבה נוספת של העוגה וחוזרים על התהליך.
5. מפזרים שוקולד מגורר מעל השכבה האחרונה.
שומרים במקרר עד 3 ימים או בפריזר עד חודש (גלידה משובחת ביותר, מפשירים במקרר)
כ-10 דקות
כחצי שעה