קרמו שוקולד ואגוזים מקורמלים

קרמו שוקולד ואגוזים מקורמלים

Ingredients

החומרים הדרושים לקרמו שוקולד:
4 g ג'לטין + 20 גרם מים.
60 g חלמון.
50 g סוכר.
75 g חלב.
75 g שמנת מתוקה.
50 g קרם פרלינה פוליבה.
החומרים הדרושים לקרם שנטילי וניל:
200 g שמנת מתוקה.
20 g פודינג וניל.
20 g אבקת סוכר.
½ כפית תמצית וניל.

Directions

אופן ההכנה קרמו שוקולד:

בקערה משרים ג'לטין ומים מניחים בצד כ-10 דקות.

מביאים לרתיחה שמנת וחלב.

מערבבים חלמון עם סוכר.

עושים השוואת טמפרטורות ומחזירים לבישול תוך כדי ערבוב עד שמגיעים ל-82 מעלות.

יוצקים על השוקולד והפרלינה מוסיפים ג'לטין ומערבבים היטב, מומלץ בבלנדר מוט.

מוזגים התערובת לכ- ¾ מגובה הכוס ומפזרים שכבה של אגוזי לוז מקורמלים.

אופן ההכנה של השנטילי וניל:

מעבירים למיקסר את כל החומרים ומקציפים לקצף יציב.

מעבירים לשק זילוף עם צנטר משונן ומזלפים מעל לקרמו .

*יש לשמור בקירור