"טרייפל" – אלפחורס
1. מחממים תנור מראש ל170- מע'. חשוב!
2. מרפדים תבנית מלבנית (20*30 ס"מ) בנייר אפייה, משמנים את נייר האפייה ובוזקים אבקת סוכר מעל.
3. שמים בקערת מיקסר את הביצים, סוכר וקורט מלח.
4. מקציפים במהירות גבוהה (מתחילים בחצי דקה מהירות נמוכה ואז מגבירים) כ-8 דקות עד שהתערובת תפוחה ובהירה.
5. מקפלים בעדינות את השקדים הטחונים לתוך התערובת (עם כף עץ או מרית).
6. יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים בעדינות עם מרית (גובה של 2 ס״מ). אופים את העוגה כ10- דקות, היא מוכנה כשהיא מזהיבה קלות
7. מוציאים את העוגה מהתנור. מעבירים את העוגה עם נייר האפייה לרשת, מצננים כ-5 דקות.
בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואבקת פודינג עד שמתקבל קרם יציב.
מוסיפים 2 כפות ריבת חלב ומערבבים בעדינות. מניחים במקרר.
1. מורחים על עוגת הספוג 4 כפות ריבת חלב. מחלקים ל-3.
2. מניחים בתחתית הגביע שליש מעוגת ספוג שקדים.
3. מניחים מעל שכבת העוגה חצי מהשמנת מוקצפת ומפזרים מעל כף קוקוס.
4. מניחים שכבה נוספת של העוגה וחוזרים על התהליך.
5. מפזרים שוקולד מגורר מעל השכבה האחרונה.
שומרים במקרר עד 3 ימים או בפריזר עד חודש (גלידה משובחת ביותר, מפשירים במקרר)
כ-10 דקות
כחצי שעה
Ingredients
Directions
1. מחממים תנור מראש ל170- מע'. חשוב!
2. מרפדים תבנית מלבנית (20*30 ס"מ) בנייר אפייה, משמנים את נייר האפייה ובוזקים אבקת סוכר מעל.
3. שמים בקערת מיקסר את הביצים, סוכר וקורט מלח.
4. מקציפים במהירות גבוהה (מתחילים בחצי דקה מהירות נמוכה ואז מגבירים) כ-8 דקות עד שהתערובת תפוחה ובהירה.
5. מקפלים בעדינות את השקדים הטחונים לתוך התערובת (עם כף עץ או מרית).
6. יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים בעדינות עם מרית (גובה של 2 ס״מ). אופים את העוגה כ10- דקות, היא מוכנה כשהיא מזהיבה קלות
7. מוציאים את העוגה מהתנור. מעבירים את העוגה עם נייר האפייה לרשת, מצננים כ-5 דקות.
בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואבקת פודינג עד שמתקבל קרם יציב.
מוסיפים 2 כפות ריבת חלב ומערבבים בעדינות. מניחים במקרר.
1. מורחים על עוגת הספוג 4 כפות ריבת חלב. מחלקים ל-3.
2. מניחים בתחתית הגביע שליש מעוגת ספוג שקדים.
3. מניחים מעל שכבת העוגה חצי מהשמנת מוקצפת ומפזרים מעל כף קוקוס.
4. מניחים שכבה נוספת של העוגה וחוזרים על התהליך.
5. מפזרים שוקולד מגורר מעל השכבה האחרונה.
שומרים במקרר עד 3 ימים או בפריזר עד חודש (גלידה משובחת ביותר, מפשירים במקרר)
כ-10 דקות
כחצי שעה