טרפלס שוקולד וקפה
החומרים הדרושים לטרפלס שוקולד וקפה:
200 g שוקולד מריר 57% פוליבה.
2 כפיות קפה נמס.
100 g קצפת צמחית פוליבה.
25 g מים שווה ערך ל-3 כפות מים.
קורט מלח.
להחומרים הדרושים לציפוי הטרפלס שוקולד:
כחצי כוס אבקת קקאו.
אופן הכנת הטרפלס שוקולד:
1
ממיסים את השוקולד, השמנת, המים וקורט מלח במיקרו/בבן מארי.
2
מערבבים היטב לאיחוד ומעבירים לשק זילוף.
3
יוצקים לתבנית סיליקון או מזלפים עיגולים על גבי נייר אפייה.
4
מעבירים להקפאה למשך כ-3 שעות.
5
מכניסים את אבקת קקאו לקערה ואליה מכניסים את הטרפלס לציפוי.
Ingredients
החומרים הדרושים לטרפלס שוקולד וקפה:
200 g שוקולד מריר 57% פוליבה.
2 כפיות קפה נמס.
100 g קצפת צמחית פוליבה.
25 g מים שווה ערך ל-3 כפות מים.
קורט מלח.
להחומרים הדרושים לציפוי הטרפלס שוקולד:
כחצי כוס אבקת קקאו.
Directions
אופן הכנת הטרפלס שוקולד:
1
ממיסים את השוקולד, השמנת, המים וקורט מלח במיקרו/בבן מארי.
2
מערבבים היטב לאיחוד ומעבירים לשק זילוף.
3
יוצקים לתבנית סיליקון או מזלפים עיגולים על גבי נייר אפייה.
4
מעבירים להקפאה למשך כ-3 שעות.
5
מכניסים את אבקת קקאו לקערה ואליה מכניסים את הטרפלס לציפוי.