טרפלס שוקולד וקפה

החומרים הדרושים לטרפלס שוקולד וקפה:
 200 g שוקולד מריר 57% פוליבה.
 2 כפיות קפה נמס.
 100 g קצפת צמחית פוליבה.
 25 g מים שווה ערך ל-3 כפות מים.
 קורט מלח.
להחומרים הדרושים לציפוי הטרפלס שוקולד:
 כחצי כוס אבקת קקאו.
אופן הכנת הטרפלס שוקולד:
1

ממיסים את השוקולד, השמנת, המים וקורט מלח במיקרו/בבן מארי.

2

מערבבים היטב לאיחוד ומעבירים לשק זילוף.

3

יוצקים לתבנית סיליקון או מזלפים עיגולים על גבי נייר אפייה.

4

מעבירים להקפאה למשך כ-3 שעות.

5

מכניסים את אבקת קקאו לקערה ואליה מכניסים את הטרפלס לציפוי.

Ingredients

החומרים הדרושים לטרפלס שוקולד וקפה:
 200 g שוקולד מריר 57% פוליבה.
 2 כפיות קפה נמס.
 100 g קצפת צמחית פוליבה.
 25 g מים שווה ערך ל-3 כפות מים.
 קורט מלח.
להחומרים הדרושים לציפוי הטרפלס שוקולד:
 כחצי כוס אבקת קקאו.

Directions

אופן הכנת הטרפלס שוקולד:
1

ממיסים את השוקולד, השמנת, המים וקורט מלח במיקרו/בבן מארי.

2

מערבבים היטב לאיחוד ומעבירים לשק זילוף.

3

יוצקים לתבנית סיליקון או מזלפים עיגולים על גבי נייר אפייה.

4

מעבירים להקפאה למשך כ-3 שעות.

5

מכניסים את אבקת קקאו לקערה ואליה מכניסים את הטרפלס לציפוי.

טרפלס שוקולד וקפה