מוס שמנת לימון וקוקוס
מעבדים את העוגיות לפירורים, אפשר בבלנדר או במג'מיקס.
מעבירים לקערה מערבבים את הפירורים יחד עם החמאה המומסת וגרידת הלימון.
בקערה מערבבים חלב מרוכז, מיץ לימון, גרידת לימון וקוקוס לבן.
בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וניל לקצפת יציבה.
מאחדים את מלית השמנת עם הקצפת היציבה בתנועות קיפול.
מניחים בתחתית כל כוס 2 כפיות גדושות של פירורים.
מניחים שכבת מוס.
מפזרים מעל כפית פירורים.
מקשטים בקוקוס קלוי וקוקוס טחון.
Ingredients
Directions
מעבדים את העוגיות לפירורים, אפשר בבלנדר או במג'מיקס.
מעבירים לקערה מערבבים את הפירורים יחד עם החמאה המומסת וגרידת הלימון.
בקערה מערבבים חלב מרוכז, מיץ לימון, גרידת לימון וקוקוס לבן.
בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וניל לקצפת יציבה.
מאחדים את מלית השמנת עם הקצפת היציבה בתנועות קיפול.
מניחים בתחתית כל כוס 2 כפיות גדושות של פירורים.
מניחים שכבת מוס.
מפזרים מעל כפית פירורים.
מקשטים בקוקוס קלוי וקוקוס טחון.