מילפיי (קרמשניט)
לפתוח את הבצק על משטח השייש
לערבב את הסוכר והקינמון יחד לפזר מעל הבצק ומתחת לבצק סוכר ולרדד לעובי של 2-3 מ"מ ולהעביר להקפאה למשך חצי שעה.
לאחר הקפאה לחתוך את הבצק למלבנים בגודל של 5*12 לסדר במגש אפיה על נייר אפיה להניח עוד נייר אפיה מעל ולשים כמשקולת עוד תבנית תנור מעל ולהכניס לאפיה בחום של 190 מעלות למשך כ 20 דקות לאחר 20 דקות מורידים את המשקולת והנייר אפיה וממשיכים לאפות עוד כ 5 דק עד קבלת צבע שחום ויפה ומצננים.
להכניס את הכל יחד למיקסר עם מקצף ומקציפים לקרם יציב
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק ומזלפים על מלבן בצק עלים 3 פסים רחבים לרוחב שמים מעל עוד עלה ושוב מזלפיםוסוגרים עם עלה שלישי ואחרון ומזלפים ביד חופשית מעל עוד קרם פטיסייר.
ומקשטים עם פירות העונה ואבקת סוכר.
כ-20 דקות
כשעה
Ingredients
Directions
לפתוח את הבצק על משטח השייש
לערבב את הסוכר והקינמון יחד לפזר מעל הבצק ומתחת לבצק סוכר ולרדד לעובי של 2-3 מ"מ ולהעביר להקפאה למשך חצי שעה.
לאחר הקפאה לחתוך את הבצק למלבנים בגודל של 5*12 לסדר במגש אפיה על נייר אפיה להניח עוד נייר אפיה מעל ולשים כמשקולת עוד תבנית תנור מעל ולהכניס לאפיה בחום של 190 מעלות למשך כ 20 דקות לאחר 20 דקות מורידים את המשקולת והנייר אפיה וממשיכים לאפות עוד כ 5 דק עד קבלת צבע שחום ויפה ומצננים.
להכניס את הכל יחד למיקסר עם מקצף ומקציפים לקרם יציב
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק ומזלפים על מלבן בצק עלים 3 פסים רחבים לרוחב שמים מעל עוד עלה ושוב מזלפיםוסוגרים עם עלה שלישי ואחרון ומזלפים ביד חופשית מעל עוד קרם פטיסייר.
ומקשטים עם פירות העונה ואבקת סוכר.
כ-20 דקות
כשעה