מרקיז נוגט חלבה

למרקיז
 200 גרם שוקולד מריר פוליבה
 60 גרם ממרח נוגט פוליבה
 80 גרם שבבי וופל או קרונפלקס
לציפוי גנאש שוקולד חלבה
 100 גרם שוקולד מריר פוליבה
 100 גרם קצפת פוליבה
 כף גדושה מלית חלבה פוליבה
מרקיז:
1

להמיס את השוקולד להוסיף את הנוגט לערבב ולהוסיף את שבבי הוופל ולערבב לתערובת אחידה.

לשטח את הכל לתוך תבנית אלומיניום חד פעמית נמוכה ולהכניס לקירור למשך שעה.

גנאש:
2

להמיס את הכל יחד במיקרוגל בפולסים לתערובת גנאש חלקה.

להוציא את המרקיז כ 20 דק מהקירור לפני הגשה.

לצקת את הגנאש מעל לפרוס ולהגיש.

זמן הכנה:
3

כשעה וחצי

Ingredients

למרקיז
 200 גרם שוקולד מריר פוליבה
 60 גרם ממרח נוגט פוליבה
 80 גרם שבבי וופל או קרונפלקס
לציפוי גנאש שוקולד חלבה
 100 גרם שוקולד מריר פוליבה
 100 גרם קצפת פוליבה
 כף גדושה מלית חלבה פוליבה

Directions

מרקיז:
1

להמיס את השוקולד להוסיף את הנוגט לערבב ולהוסיף את שבבי הוופל ולערבב לתערובת אחידה.

לשטח את הכל לתוך תבנית אלומיניום חד פעמית נמוכה ולהכניס לקירור למשך שעה.

גנאש:
2

להמיס את הכל יחד במיקרוגל בפולסים לתערובת גנאש חלקה.

להוציא את המרקיז כ 20 דק מהקירור לפני הגשה.

לצקת את הגנאש מעל לפרוס ולהגיש.

זמן הכנה:
3

כשעה וחצי

מרקיז נוגט חלבה