מרקיז נוגט חלבה
למרקיז
200 גרם שוקולד מריר פוליבה
60 גרם ממרח נוגט פוליבה
80 גרם שבבי וופל או קרונפלקס
לציפוי גנאש שוקולד חלבה
100 גרם שוקולד מריר פוליבה
100 גרם קצפת פוליבה
כף גדושה מלית חלבה פוליבה
מרקיז:
1
להמיס את השוקולד להוסיף את הנוגט לערבב ולהוסיף את שבבי הוופל ולערבב לתערובת אחידה.
לשטח את הכל לתוך תבנית אלומיניום חד פעמית נמוכה ולהכניס לקירור למשך שעה.
גנאש:
2
להמיס את הכל יחד במיקרוגל בפולסים לתערובת גנאש חלקה.
להוציא את המרקיז כ 20 דק מהקירור לפני הגשה.
לצקת את הגנאש מעל לפרוס ולהגיש.
זמן הכנה:
3
כשעה וחצי
Ingredients
למרקיז
200 גרם שוקולד מריר פוליבה
60 גרם ממרח נוגט פוליבה
80 גרם שבבי וופל או קרונפלקס
לציפוי גנאש שוקולד חלבה
100 גרם שוקולד מריר פוליבה
100 גרם קצפת פוליבה
כף גדושה מלית חלבה פוליבה
Directions
מרקיז:
1
להמיס את השוקולד להוסיף את הנוגט לערבב ולהוסיף את שבבי הוופל ולערבב לתערובת אחידה.
לשטח את הכל לתוך תבנית אלומיניום חד פעמית נמוכה ולהכניס לקירור למשך שעה.
גנאש:
2
להמיס את הכל יחד במיקרוגל בפולסים לתערובת גנאש חלקה.
להוציא את המרקיז כ 20 דק מהקירור לפני הגשה.
לצקת את הגנאש מעל לפרוס ולהגיש.
זמן הכנה:
3
כשעה וחצי