קומפוט פירות יער, מוס לימון וקרמבל.
מחממים את פירות היער, האניס וגרידת לימון בקלחת, מוסיפים את הסוכר (45 גרם) ומערבבים
לאחר 3 דקות מוסיפים את הסוכר והפקטין ומערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
מורידים מהאש, מוסיפים מיץ לימון, מערבבים ומצננים
מקציפים את הקצפת פוליבה, אבקת פטיסייר פוליבה, חלב, סילאן ומלית הלימון פוליבה לקציפה יציבה.
מוסיפים גבינה ומקפלים. לבסוף מוסיפים מיץ לימון ותמצית לימון ומערבבים לאחידות.
להכניס את הכל למעבד מזון ולטחון למצב פירורים, לפזר בתבנית אפיה ולאפות ב 175 מעלות עד השחמה.
מניחים בתחתית כוס כף גדושה מקומפוט הפירות יער, מעל מזלפים מהמוס לימון, מעל מפזרים קרמבל ועוד פירות יער.
כ-10 דקות
כ-40 דקות
Ingredients
Directions
מחממים את פירות היער, האניס וגרידת לימון בקלחת, מוסיפים את הסוכר (45 גרם) ומערבבים
לאחר 3 דקות מוסיפים את הסוכר והפקטין ומערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
מורידים מהאש, מוסיפים מיץ לימון, מערבבים ומצננים
מקציפים את הקצפת פוליבה, אבקת פטיסייר פוליבה, חלב, סילאן ומלית הלימון פוליבה לקציפה יציבה.
מוסיפים גבינה ומקפלים. לבסוף מוסיפים מיץ לימון ותמצית לימון ומערבבים לאחידות.
להכניס את הכל למעבד מזון ולטחון למצב פירורים, לפזר בתבנית אפיה ולאפות ב 175 מעלות עד השחמה.
מניחים בתחתית כוס כף גדושה מקומפוט הפירות יער, מעל מזלפים מהמוס לימון, מעל מפזרים קרמבל ועוד פירות יער.
כ-10 דקות
כ-40 דקות