קומפוט פירות יער, מוס לימון וקרמבל.

לקומפוט
 200 גרם פירות יער
 15 גרם סוכר + 3 גרם פקטין
 45 גרם סוכר
 כוכב אניס 1
 גרידת לימון אחד
 מיץ מלימון 1
למוס לימון
 280 גרם קצפת פוליבה
 135 גרם גבינה לבנה
 100 גרם מיץ לימון סחוט טרי
 כוס חלב
 50 גרם מלית לימון פוליבה
 3 כפות סילאן
 20 גרם אבקת פטיסייר פוליבה
 מעט תמצית למון גראס
לקרמבל
 120 גרם סוכר
 120 גרם חמאה קרה
 180 גרם קמח
אופן ההכנה
קומפוט:
1

מחממים את פירות היער, האניס וגרידת לימון בקלחת, מוסיפים את הסוכר (45 גרם) ומערבבים

לאחר 3 דקות מוסיפים את הסוכר והפקטין ומערבבים היטב ומביאים לרתיחה.

מורידים מהאש, מוסיפים מיץ לימון, מערבבים ומצננים

מוס לימון:
2

מקציפים את הקצפת פוליבה, אבקת פטיסייר פוליבה, חלב, סילאן ומלית הלימון פוליבה לקציפה יציבה.

מוסיפים גבינה ומקפלים. לבסוף מוסיפים מיץ לימון ותמצית לימון ומערבבים לאחידות.

קרמבל:
3

להכניס את הכל למעבד מזון ולטחון למצב פירורים, לפזר בתבנית אפיה ולאפות ב 175 מעלות עד השחמה.

הרכבה:
4

מניחים בתחתית כוס כף גדושה מקומפוט הפירות יער, מעל מזלפים מהמוס לימון, מעל מפזרים קרמבל ועוד פירות יער.

זמן אפיה
5

כ-10 דקות

זמן הכנה
6

כ-40 דקות

Ingredients

לקומפוט
 200 גרם פירות יער
 15 גרם סוכר + 3 גרם פקטין
 45 גרם סוכר
 כוכב אניס 1
 גרידת לימון אחד
 מיץ מלימון 1
למוס לימון
 280 גרם קצפת פוליבה
 135 גרם גבינה לבנה
 100 גרם מיץ לימון סחוט טרי
 כוס חלב
 50 גרם מלית לימון פוליבה
 3 כפות סילאן
 20 גרם אבקת פטיסייר פוליבה
 מעט תמצית למון גראס
לקרמבל
 120 גרם סוכר
 120 גרם חמאה קרה
 180 גרם קמח

Directions

אופן ההכנה
קומפוט:
1

מחממים את פירות היער, האניס וגרידת לימון בקלחת, מוסיפים את הסוכר (45 גרם) ומערבבים

לאחר 3 דקות מוסיפים את הסוכר והפקטין ומערבבים היטב ומביאים לרתיחה.

מורידים מהאש, מוסיפים מיץ לימון, מערבבים ומצננים

מוס לימון:
2

מקציפים את הקצפת פוליבה, אבקת פטיסייר פוליבה, חלב, סילאן ומלית הלימון פוליבה לקציפה יציבה.

מוסיפים גבינה ומקפלים. לבסוף מוסיפים מיץ לימון ותמצית לימון ומערבבים לאחידות.

קרמבל:
3

להכניס את הכל למעבד מזון ולטחון למצב פירורים, לפזר בתבנית אפיה ולאפות ב 175 מעלות עד השחמה.

הרכבה:
4

מניחים בתחתית כוס כף גדושה מקומפוט הפירות יער, מעל מזלפים מהמוס לימון, מעל מפזרים קרמבל ועוד פירות יער.

זמן אפיה
5

כ-10 דקות

זמן הכנה
6

כ-40 דקות

קומפוט פירות יער, מוס לימון וקרמבל.