קומפוט פירות יער, מוס לימון וקרמבל.
לקומפוט
200 גרם פירות יער
15 גרם סוכר + 3 גרם פקטין
45 גרם סוכר
כוכב אניס 1
גרידת לימון אחד
מיץ מלימון 1
למוס לימון
280 גרם קצפת פוליבה
135 גרם גבינה לבנה
100 גרם מיץ לימון סחוט טרי
כוס חלב
50 גרם מלית לימון פוליבה
3 כפות סילאן
20 גרם אבקת פטיסייר פוליבה
מעט תמצית למון גראס
לקרמבל
120 גרם סוכר
120 גרם חמאה קרה
180 גרם קמח
אופן ההכנה
קומפוט:
1
מחממים את פירות היער, האניס וגרידת לימון בקלחת, מוסיפים את הסוכר (45 גרם) ומערבבים
לאחר 3 דקות מוסיפים את הסוכר והפקטין ומערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
מורידים מהאש, מוסיפים מיץ לימון, מערבבים ומצננים
מוס לימון:
2
מקציפים את הקצפת פוליבה, אבקת פטיסייר פוליבה, חלב, סילאן ומלית הלימון פוליבה לקציפה יציבה.
מוסיפים גבינה ומקפלים. לבסוף מוסיפים מיץ לימון ותמצית לימון ומערבבים לאחידות.
קרמבל:
3
להכניס את הכל למעבד מזון ולטחון למצב פירורים, לפזר בתבנית אפיה ולאפות ב 175 מעלות עד השחמה.
הרכבה:
4
מניחים בתחתית כוס כף גדושה מקומפוט הפירות יער, מעל מזלפים מהמוס לימון, מעל מפזרים קרמבל ועוד פירות יער.
זמן אפיה
5
כ-10 דקות
זמן הכנה
6
כ-40 דקות
Ingredients
לקומפוט
200 גרם פירות יער
15 גרם סוכר + 3 גרם פקטין
45 גרם סוכר
כוכב אניס 1
גרידת לימון אחד
מיץ מלימון 1
למוס לימון
280 גרם קצפת פוליבה
135 גרם גבינה לבנה
100 גרם מיץ לימון סחוט טרי
כוס חלב
50 גרם מלית לימון פוליבה
3 כפות סילאן
20 גרם אבקת פטיסייר פוליבה
מעט תמצית למון גראס
לקרמבל
120 גרם סוכר
120 גרם חמאה קרה
180 גרם קמח