קוקילידה שוקולד לבן ואוכמניות
ממיסים שוקולד וחמאה ומצננים.
מקציפים ביצים, סוכר לבן וחום ומלח לכ-5 דקות.
מקפלים את השוקולד והחמאה ומערבבים לאיחוד.
מוסיפים את הקורנפלור, קקאו ואבקת האפייה ומערבבים לתערובת סמיכה.
מעבירים לשק זילוף ומזלפים עיגול בקוטר 8 ס"מ במרחקים שווים.
אופים ב -180 מעלות 8-10 דקות.
בקערה משרים ג'לטין ומים ומניחים בצד 10 דקות.
ממיסים שוקולד לבן ושמנת מתוקה (1) ומצננים.
מקציפים שמנת מתוקה (2) למרקם יוגורט.
ממיסים את הג'לטין ומוסיפים לשוקולד המומס מערבבים היטב.
מקפלים את תערובת השוקולד לקצפת ומקפלים לאיחוד.
מוסיפים את המלית האוכמניות ומערבבים לתערובת אחידה.
יוצקים את המוס לתבנית שקעים סיליקון או רינגים בקוטר 6 ס"מ.
מניחים על עוגיה מוס שוקולד לבן ואוכמניות ומחברים עם עוגיה נוספת לסנדביץ'
8-10 דקות
כ 15 דקות
Ingredients
Directions
ממיסים שוקולד וחמאה ומצננים.
מקציפים ביצים, סוכר לבן וחום ומלח לכ-5 דקות.
מקפלים את השוקולד והחמאה ומערבבים לאיחוד.
מוסיפים את הקורנפלור, קקאו ואבקת האפייה ומערבבים לתערובת סמיכה.
מעבירים לשק זילוף ומזלפים עיגול בקוטר 8 ס"מ במרחקים שווים.
אופים ב -180 מעלות 8-10 דקות.
בקערה משרים ג'לטין ומים ומניחים בצד 10 דקות.
ממיסים שוקולד לבן ושמנת מתוקה (1) ומצננים.
מקציפים שמנת מתוקה (2) למרקם יוגורט.
ממיסים את הג'לטין ומוסיפים לשוקולד המומס מערבבים היטב.
מקפלים את תערובת השוקולד לקצפת ומקפלים לאיחוד.
מוסיפים את המלית האוכמניות ומערבבים לתערובת אחידה.
יוצקים את המוס לתבנית שקעים סיליקון או רינגים בקוטר 6 ס"מ.
מניחים על עוגיה מוס שוקולד לבן ואוכמניות ומחברים עם עוגיה נוספת לסנדביץ'
8-10 דקות
כ 15 דקות