קרמו שוקולד ואגוזים מקורמלים.
החומרים הדרושים לקרמו שוקולד:
100 שוקולד חלב
4 גרם ג'לטין + 20 גרם מים
60 חלמון
50 סוכר
75 חלב
75 שמנת מתוקה
50 קרם פרלינה פוליבה
החומרים הדרושים לקרם שנטילי וניל:
200 שמנת מתוקה
20 פודינג וניל
20 אבקת סוכר
1 תמצית וניל
אופן ההכנה קרמו שוקולד:
1
בקערה משרים ג'לטין ומים מניחים בצד כ-10 דקות.
מביאים לרתיחה שמנת וחלב.
מערבבים חלמון עם סוכר.
עושים השוואת טמפרטורות ומחזירים לבישול תוך כדי ערבוב עד שמגיעים ל-82 מעלות.
יוצקים על השוקולד והפרלינה מוסיפים ג'לטין ומערבבים היטב, מומלץ בבלנדר מוט.
מוזגים התערובת לכ- ¾ מגובה הכוס ומפזרים שכבה של אגוזי לוז מקורמלים.
אופן ההכנה של השנטילי וניל:
2
מעבירים למיקסר את כל החומרים ומקציפים לקצף יציב.
מעבירים לשק זילוף עם צנטר משונן ומזלפים מעל לקרמו .
*יש לשמור בקירור
זמן אפיה
3
10 דק'
זמן הכנה
4
5 דק'
Ingredients
החומרים הדרושים לקרמו שוקולד:
100 שוקולד חלב
4 גרם ג'לטין + 20 גרם מים
60 חלמון
50 סוכר
75 חלב
75 שמנת מתוקה
50 קרם פרלינה פוליבה
החומרים הדרושים לקרם שנטילי וניל:
200 שמנת מתוקה
20 פודינג וניל
20 אבקת סוכר
1 תמצית וניל