קרמו שוקולד ואגוזים מקורמלים

החומרים הדרושים לקרמו שוקולד:
 4 g ג'לטין + 20 גרם מים.
 60 g חלמון.
 50 g סוכר.
 75 g חלב.
 75 g שמנת מתוקה.
 50 g קרם פרלינה פוליבה.
החומרים הדרושים לקרם שנטילי וניל:
 200 g שמנת מתוקה.
 20 g פודינג וניל.
 20 g אבקת סוכר.
 ½ כפית תמצית וניל.
אופן ההכנה קרמו שוקולד:
1

בקערה משרים ג'לטין ומים מניחים בצד כ-10 דקות.

2

מביאים לרתיחה שמנת וחלב.

3

מערבבים חלמון עם סוכר.

4

עושים השוואת טמפרטורות ומחזירים לבישול תוך כדי ערבוב עד שמגיעים ל-82 מעלות.

5

יוצקים על השוקולד והפרלינה מוסיפים ג'לטין ומערבבים היטב, מומלץ בבלנדר מוט.

6

מוזגים התערובת לכ- ¾ מגובה הכוס ומפזרים שכבה של אגוזי לוז מקורמלים.

אופן ההכנה של השנטילי וניל:
7

מעבירים למיקסר את כל החומרים ומקציפים לקצף יציב.

8

מעבירים לשק זילוף עם צנטר משונן ומזלפים מעל לקרמו .

*יש לשמור בקירור

Ingredients

החומרים הדרושים לקרמו שוקולד:
 4 g ג'לטין + 20 גרם מים.
 60 g חלמון.
 50 g סוכר.
 75 g חלב.
 75 g שמנת מתוקה.
 50 g קרם פרלינה פוליבה.
החומרים הדרושים לקרם שנטילי וניל:
 200 g שמנת מתוקה.
 20 g פודינג וניל.
 20 g אבקת סוכר.
 ½ כפית תמצית וניל.

Directions

אופן ההכנה קרמו שוקולד:
1

בקערה משרים ג'לטין ומים מניחים בצד כ-10 דקות.

2

מביאים לרתיחה שמנת וחלב.

3

מערבבים חלמון עם סוכר.

4

עושים השוואת טמפרטורות ומחזירים לבישול תוך כדי ערבוב עד שמגיעים ל-82 מעלות.

5

יוצקים על השוקולד והפרלינה מוסיפים ג'לטין ומערבבים היטב, מומלץ בבלנדר מוט.

6

מוזגים התערובת לכ- ¾ מגובה הכוס ומפזרים שכבה של אגוזי לוז מקורמלים.

אופן ההכנה של השנטילי וניל:
7

מעבירים למיקסר את כל החומרים ומקציפים לקצף יציב.

8

מעבירים לשק זילוף עם צנטר משונן ומזלפים מעל לקרמו .

*יש לשמור בקירור
קרמו שוקולד ואגוזים מקורמלים