קרמו שוקולד ואגוזים מקורמלים

החומרים הדרושים לקרמו שוקולד:
4 g ג'לטין + 20 גרם מים.
60 g חלמון.
50 g סוכר.
75 g חלב.
75 g שמנת מתוקה.
50 g קרם פרלינה פוליבה.
החומרים הדרושים לקרם שנטילי וניל:
200 g שמנת מתוקה.
20 g פודינג וניל.
20 g אבקת סוכר.
½ כפית תמצית וניל.
אופן ההכנה קרמו שוקולד:
1
בקערה משרים ג'לטין ומים מניחים בצד כ-10 דקות.
2
מביאים לרתיחה שמנת וחלב.
3
מערבבים חלמון עם סוכר.
4
עושים השוואת טמפרטורות ומחזירים לבישול תוך כדי ערבוב עד שמגיעים ל-82 מעלות.
5
יוצקים על השוקולד והפרלינה מוסיפים ג'לטין ומערבבים היטב, מומלץ בבלנדר מוט.
6
מוזגים התערובת לכ- ¾ מגובה הכוס ומפזרים שכבה של אגוזי לוז מקורמלים.
אופן ההכנה של השנטילי וניל:
7
מעבירים למיקסר את כל החומרים ומקציפים לקצף יציב.
8
מעבירים לשק זילוף עם צנטר משונן ומזלפים מעל לקרמו .
*יש לשמור בקירור
Ingredients
החומרים הדרושים לקרמו שוקולד:
4 g ג'לטין + 20 גרם מים.
60 g חלמון.
50 g סוכר.
75 g חלב.
75 g שמנת מתוקה.
50 g קרם פרלינה פוליבה.
החומרים הדרושים לקרם שנטילי וניל:
200 g שמנת מתוקה.
20 g פודינג וניל.
20 g אבקת סוכר.
½ כפית תמצית וניל.