מוס שמנת לימון וקוקוס

החומרים הדרושים לתחתית המוס לימון וקוקוס:
 250 g עוגיות לפסח (בימים רגילים ניתן להשתמש בעוגיות פתי בר).
 100 g חמאה מומסת.
החומרים הדרושים למוס:
 2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה - 500 מ"ל.
 1 צנצנת חלב מרוכז פוליבה  300 גרם.
 1 כף גדושה פודינג וניל .
 1 כפית מיץ לימון.
 2 כפות קוקוס טחון לבן.
לקישוט המוס שמנת לימון וקוקוס:
 10 כפיות קוקוס לבן.
 10 כפיות קוקוס לבן.
הוראות הכנה לתחתית המוס:
1

מעבדים את העוגיות לפירורים, אפשר בבלנדר או במג'מיקס.

2

מעבירים לקערה מערבבים את הפירורים יחד עם החמאה המומסת וגרידת הלימון.

הוראות הכנה למוס לימון:
3

בקערה מערבבים חלב מרוכז, מיץ לימון, גרידת לימון וקוקוס לבן.

4

בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וניל לקצפת יציבה.

5

מאחדים את מלית השמנת עם הקצפת היציבה בתנועות קיפול.

הרכבת המוס לימון וקוקס:
6

מניחים בתחתית כל כוס 2 כפיות גדושות של פירורים.

7

מניחים שכבת מוס.

8

מפזרים מעל כפית פירורים.

9

מקשטים בקוקוס קלוי וקוקוס טחון.

* שומרים במקרר עד 3 ימים ובמקפיא עד חודש.

Ingredients

החומרים הדרושים לתחתית המוס לימון וקוקוס:
 250 g עוגיות לפסח (בימים רגילים ניתן להשתמש בעוגיות פתי בר).
 100 g חמאה מומסת.
החומרים הדרושים למוס:
 2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה - 500 מ"ל.
 1 צנצנת חלב מרוכז פוליבה  300 גרם.
 1 כף גדושה פודינג וניל .
 1 כפית מיץ לימון.
 2 כפות קוקוס טחון לבן.
לקישוט המוס שמנת לימון וקוקוס:
 10 כפיות קוקוס לבן.
 10 כפיות קוקוס לבן.

Directions

הוראות הכנה לתחתית המוס:
1

מעבדים את העוגיות לפירורים, אפשר בבלנדר או במג'מיקס.

2

מעבירים לקערה מערבבים את הפירורים יחד עם החמאה המומסת וגרידת הלימון.

הוראות הכנה למוס לימון:
3

בקערה מערבבים חלב מרוכז, מיץ לימון, גרידת לימון וקוקוס לבן.

4

בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וניל לקצפת יציבה.

5

מאחדים את מלית השמנת עם הקצפת היציבה בתנועות קיפול.

הרכבת המוס לימון וקוקס:
6

מניחים בתחתית כל כוס 2 כפיות גדושות של פירורים.

7

מניחים שכבת מוס.

8

מפזרים מעל כפית פירורים.

9

מקשטים בקוקוס קלוי וקוקוס טחון.

* שומרים במקרר עד 3 ימים ובמקפיא עד חודש.
מוס שמנת לימון וקוקוס