קרמו שוקולד ואגוזים מקורמלים.

החומרים הדרושים לקרמו שוקולד:
 100 שוקולד חלב
 4 גרם ג'לטין + 20 גרם מים
 60 חלמון
 50 סוכר
 75 חלב
 75 שמנת מתוקה
 50 קרם פרלינה פוליבה
החומרים הדרושים לקרם שנטילי וניל:
 200 שמנת מתוקה
 20 פודינג וניל
 20 אבקת סוכר
 1 תמצית וניל
אופן ההכנה קרמו שוקולד:
1

בקערה משרים ג'לטין ומים מניחים בצד כ-10 דקות.
מביאים לרתיחה שמנת וחלב.
מערבבים חלמון עם סוכר.
עושים השוואת טמפרטורות ומחזירים לבישול תוך כדי ערבוב עד שמגיעים ל-82 מעלות.
יוצקים על השוקולד והפרלינה מוסיפים ג'לטין ומערבבים היטב, מומלץ בבלנדר מוט.
מוזגים התערובת לכ- ¾ מגובה הכוס ומפזרים שכבה של אגוזי לוז מקורמלים.

אופן ההכנה של השנטילי וניל:
2

מעבירים למיקסר את כל החומרים ומקציפים לקצף יציב.
מעבירים לשק זילוף עם צנטר משונן ומזלפים מעל לקרמו .

*יש לשמור בקירור

זמן אפיה
3

10 דק'

זמן הכנה
4

5 דק'

Ingredients

החומרים הדרושים לקרמו שוקולד:
 100 שוקולד חלב
 4 גרם ג'לטין + 20 גרם מים
 60 חלמון
 50 סוכר
 75 חלב
 75 שמנת מתוקה
 50 קרם פרלינה פוליבה
החומרים הדרושים לקרם שנטילי וניל:
 200 שמנת מתוקה
 20 פודינג וניל
 20 אבקת סוכר
 1 תמצית וניל

Directions

אופן ההכנה קרמו שוקולד:
1

בקערה משרים ג'לטין ומים מניחים בצד כ-10 דקות.
מביאים לרתיחה שמנת וחלב.
מערבבים חלמון עם סוכר.
עושים השוואת טמפרטורות ומחזירים לבישול תוך כדי ערבוב עד שמגיעים ל-82 מעלות.
יוצקים על השוקולד והפרלינה מוסיפים ג'לטין ומערבבים היטב, מומלץ בבלנדר מוט.
מוזגים התערובת לכ- ¾ מגובה הכוס ומפזרים שכבה של אגוזי לוז מקורמלים.

אופן ההכנה של השנטילי וניל:
2

מעבירים למיקסר את כל החומרים ומקציפים לקצף יציב.
מעבירים לשק זילוף עם צנטר משונן ומזלפים מעל לקרמו .

*יש לשמור בקירור

זמן אפיה
3

10 דק'

זמן הכנה
4

5 דק'

קרמו שוקולד ואגוזים מקורמלים.