אוזני המן

לבצק
 200 גרם אבקת סוכר
 200 גרם מרגרינה/חמאה
 300 גרם קמח
 1 ביצה
 1 כפית תמצית וניל
למילוי
 ממרח חלבה/ מלית פרג / ממרח תמרים / ריבת חלב / מלית קוקוס / ממרח בטעם שוקולד, רוזמרי, נוגט / ממרח בטעם פטל, משמש ותות.
אופן הכנת הבצק:
1

לערבב במיקסר אבקת סוכר, מרגרינה וקמח עד למצב פירורים (כמו קוסקוס)

להוסיף את הביצה והתמצית.

לערבב רק עד לקבלת בצק רך.

להכניס למקרר כשעה לפני השימוש.

הרכבה:
2

לרדד את הבצק ולסמן עיגולים בעזרת כוס בגודל הרצוי.

לזלף את המלית במרכז העיגול.

לקפל את המצק לצורת משולש.

אפייה:
3

להכניס את אוזני ההמן לתנור שחומם מראש ל200 מעלות כ- 10 דקות.

לאחר קירור לפזר אבקת סוכר.

המליות הממולצות שלנו למילוי אוזני המן:
4

ממרח חלבה/ מלית פרג / ממרח תמרים / ריבת חלב / מלית קוקוס / ממרח בטעם שוקולד, רוזמרי, נוגט / ממרח בטעם פטל, משמש ותות.

כ-20 יחידות
זמן הכנה: בשעה וחצי

Ingredients

לבצק
 200 גרם אבקת סוכר
 200 גרם מרגרינה/חמאה
 300 גרם קמח
 1 ביצה
 1 כפית תמצית וניל
למילוי
 ממרח חלבה/ מלית פרג / ממרח תמרים / ריבת חלב / מלית קוקוס / ממרח בטעם שוקולד, רוזמרי, נוגט / ממרח בטעם פטל, משמש ותות.

Directions

אופן הכנת הבצק:
1

לערבב במיקסר אבקת סוכר, מרגרינה וקמח עד למצב פירורים (כמו קוסקוס)

להוסיף את הביצה והתמצית.

לערבב רק עד לקבלת בצק רך.

להכניס למקרר כשעה לפני השימוש.

הרכבה:
2

לרדד את הבצק ולסמן עיגולים בעזרת כוס בגודל הרצוי.

לזלף את המלית במרכז העיגול.

לקפל את המצק לצורת משולש.

אפייה:
3

להכניס את אוזני ההמן לתנור שחומם מראש ל200 מעלות כ- 10 דקות.

לאחר קירור לפזר אבקת סוכר.

המליות הממולצות שלנו למילוי אוזני המן:
4

ממרח חלבה/ מלית פרג / ממרח תמרים / ריבת חלב / מלית קוקוס / ממרח בטעם שוקולד, רוזמרי, נוגט / ממרח בטעם פטל, משמש ותות.

כ-20 יחידות
זמן הכנה: בשעה וחצי
אוזני המן