מילפיי (קרמשניט)

מרכיבים לשכבות עלים
 חצי חבילת בצק עלים
 100 גרם אבקת סוכר
 1/2 כפית קינמון
מרכיבים למילוי קרם פטיסייר
 קופסא של קרם פטיסייר מוכן פוליבה (400 גרם)
 50 גרם קצפת פוליבה
להכנת שכבות העלים:
1

לפתוח את הבצק על משטח השייש

לערבב את הסוכר והקינמון יחד לפזר מעל הבצק ומתחת לבצק סוכר ולרדד לעובי של 2-3 מ"מ ולהעביר להקפאה למשך חצי שעה.

לאחר הקפאה לחתוך את הבצק למלבנים בגודל של 5*12 לסדר במגש אפיה על נייר אפיה להניח עוד נייר אפיה מעל ולשים כמשקולת עוד תבנית תנור מעל ולהכניס לאפיה בחום של 190 מעלות למשך כ 20 דקות לאחר 20 דקות מורידים את המשקולת והנייר אפיה וממשיכים לאפות עוד כ 5 דק עד קבלת צבע שחום ויפה ומצננים.

להכנת המילוי: 
2

להכניס את הכל יחד למיקסר עם מקצף ומקציפים לקרם יציב

מעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק  ומזלפים על מלבן בצק עלים 3 פסים רחבים לרוחב שמים מעל עוד עלה ושוב מזלפיםוסוגרים עם עלה שלישי ואחרון ומזלפים ביד חופשית מעל עוד קרם פטיסייר.

ומקשטים עם פירות העונה ואבקת סוכר.

זמן אפיה
3

כ-20 דקות

זמן הכנה
4

כשעה

Ingredients

מרכיבים לשכבות עלים
 חצי חבילת בצק עלים
 100 גרם אבקת סוכר
 1/2 כפית קינמון
מרכיבים למילוי קרם פטיסייר
 קופסא של קרם פטיסייר מוכן פוליבה (400 גרם)
 50 גרם קצפת פוליבה

Directions

להכנת שכבות העלים:
1

לפתוח את הבצק על משטח השייש

לערבב את הסוכר והקינמון יחד לפזר מעל הבצק ומתחת לבצק סוכר ולרדד לעובי של 2-3 מ"מ ולהעביר להקפאה למשך חצי שעה.

לאחר הקפאה לחתוך את הבצק למלבנים בגודל של 5*12 לסדר במגש אפיה על נייר אפיה להניח עוד נייר אפיה מעל ולשים כמשקולת עוד תבנית תנור מעל ולהכניס לאפיה בחום של 190 מעלות למשך כ 20 דקות לאחר 20 דקות מורידים את המשקולת והנייר אפיה וממשיכים לאפות עוד כ 5 דק עד קבלת צבע שחום ויפה ומצננים.

להכנת המילוי: 
2

להכניס את הכל יחד למיקסר עם מקצף ומקציפים לקרם יציב

מעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק  ומזלפים על מלבן בצק עלים 3 פסים רחבים לרוחב שמים מעל עוד עלה ושוב מזלפיםוסוגרים עם עלה שלישי ואחרון ומזלפים ביד חופשית מעל עוד קרם פטיסייר.

ומקשטים עם פירות העונה ואבקת סוכר.

זמן אפיה
3

כ-20 דקות

זמן הכנה
4

כשעה

מילפיי (קרמשניט)